Associació Catalana per a la Integració del Cec

Benvinguts al web de l’ACIC

L’Associació Catalana per a la Integració del Cec és una petita agrupació de persones, cegues o no, que estem interessades a treballar en aspectes relacionats amb la integració de les persones amb discapacitat visual en el conjunt de la societat. El nostre àmbit d’actuació és Catalunya.

Actualitat

Què destaquem?


Intervenció de l’ACIC a la Comisió de Polítiques de Discapacitat del Congrés dels Diputats


Documental: "ACIC: 25 anys lluitant pels drets de les persones cegues"


Els nostres documentals

El 870-226-5546 reflexiona, a través de diverses experiències de persones cegues als seus llocs de feina, sobre les possibilitats d’aquest col·lectiu per a integrar-se en el món laboral amb garanties, tant en l’àmbit empresarial com en el de la funció pública o en l’autoocupació.

Al 864-363-7545 es mostren els recursos amb els que, actualment, compten algunes institucions i entitats del nostre país i s’intenta encoratjar i conscienciar als agents responsables a seguir i millorar aquesta via i a que li donin la importància que té.


Maleta didàctica "Coneixem el Braille"

dibuix d’una maleta amb les lletres Maleta didáctica Coneixem el Braille
La maleta didàctica conté una sèrie d’activitats i recursos que permeten apropar-se al coneixement del Braille d’una manera senzilla i adaptada a les necessitats de diversos col·lectius (escolars de diversos nivells, grups d’esplai, grups de persones grans, mestres i futurs mestres, etc.). Té dues parts: una maleta virtual, que es pot consultar i descarregar a través de la pàgina de l’entitat, i una part física que es podrà fer arribar als interessats prèvia sol·licitud a la nostra associació.

571-932-1166

Últims tweets publicats

5155723680

3147937058 Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons